12 مهر 1393 - 7:1
شناسه خبر: 679
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
/23 مهر؛ روز جهانی غذا/
محمد میررضوی: همه تولیدكنندگان باید عضو انجمنهای تخصصی شوند
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی غذا و وضعیت صنایع کنسرو کشور گفت: روز جهانی غذا نزدیک است اما در حال حاضر وضعیت صنایع کنسرو به دلیل رکود و عدم دریافت تسهیلات فعلا تحول محسوسی ایجاد نشده و اگر به این ترتیب پیش برود و کمک مهمی صورت نگیرد آینده خوبی برای صنایع کنسرو پیشبینی نخواهد شد.
محمد میررضوی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران با اشاره به تاریخ انقضای محصولات غذایی و تفاوت این صنعت نسبت به صنایع دیگر گفت: تاریخ مصرف محصولات صنایع غذایی بین 6 ماه تا یك سال است و به همین نگاه دولت به حمایت از صنعت غذا باید متفاوت از صنایع دیگری مانند فولاد و سیمان باشد.
وی افزود: اگر دولت تسهیلات به واحدهای تولیدی بدهد، شکوفایی و رشد خوبی در پیش خواهیم داشت و واحدهای تولیدی که واقعا تلاش میکنند معرفی شوند و از امکانات بهرهمند شوند.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با تاكید بر اینكه تمام واحدها باید تحت پوشش انجمنها قرار بگیرند، افزود: در صنعت کنسرو چندین آیتم نظارتی اعم از بهداشت، سازمان استاندارد و محیط زیست نظارت دارند و صنفی است که فعالیت آن مطابق با استانداردهای جهانی است و بسیاری از واحدهای قدیمی این صنعت زحمات زیادی در این حوزه کشیدهاند و نمیخواهند ناهماهنگی در این عرصه به وجود بیاید اما متاسفانه برخی واحدها هنوز خود را تحت پوشش انجمنها قرار ندادهاند و ممکن است با تفاوت قیمت و کیفیت محصول، مصرفکنندگان را دچار مشكل و نگرانی کنند.
میررضوی تصریح كرد: مردم مطمئن باشند در صنایع کنسرو از بهترین و باکیفیتترین مواد اولیه برای تولید محصول استفاده میشود. از كمپوت میوه میوه تا رب گوجه فرنگی تا کنسروهای گوشتی و تن ماهی از مرغوبترین مواد اولیه برای تولید استفاده میشود و جای هیچ نگرانی از سوی مردم وجود ندارد.